Sanitair


Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of toilet? Wij verzorgen het van A tot Z! Van het aanleggen van water tot het tegelen van de badkamer, alles kan door ons worden uitgevoerd. Aan de hand van uw wensen, ruimte en budget creëren we de badkamer die het beste bij u past. Ook voor kleinere reparaties of voor het vervangen van onderdelen helpen wij u graag.

Uw eigen designbadkamer
Een nieuwe badkamer is een leuk vooruitzicht, maar al snel zijn er vragen: Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn de kosten? De Graaf Installatiewerken kan u hierin adviseren. Samen met u wordt er naar budget, wensen en mogelijkheden gekeken. Het is van belang dit vooraf inzichtelijk te hebben zodat er gericht naar nieuw sanitair en materiaal kan worden gezocht. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Ook kan een gedeeltelijke vernieuwing van de badkamer een verrassend resultaat hebben.

Uw toilet
Misschien wel de belangrijkste kamer van het huis, uw toilet! Niet alleen door u de meest gebruikte kamer, maar ook door uw gasten. Het toilet is een visitekaartje, daarom is het van belang dat het uitnodigend is, netjes en comfortabel. De Graaf Installatiewerken kan deze kamer omtoveren tot iets bijzonders. Met de kleinste veranderingen en juiste materialen wordt uw toilet een ruimte waar u trots op kunt zijn.

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

contact